середу, 21 січня 2015 р.

Конкурс "Вчитель року - 2015"




   21 січня  2015 року на базі Хмельницького інституту післядипломної педагогічної освіти стартував ІІ (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2015» у номінації  «хімія».

     Цей конкурс  особливий, тому що кожний його учасник — найкращий. Найкращий у своїй школі, найкращий для конкретної дівчинки чи хлопчика, котрі люблять, поважають свого вчителя, хочуть бути схожими на нього.

     Конкурс довів: наш сучасний учитель - мудрий, незважаючи на складнощі сьогодення, він робить усе, щоби втілити задумане, щоб не тьмяніли барви і не зникала свіжість почуттів, щоб нашим Українським Світом правили Розум, Добро і Краса.
     Конкурс переконав у тому, що життя, світ навколо нас і сама людина — це неймовірно красиво і цікаво. Життя змушує нас пізнати, радіти будь-якій справі, роботі, професії, ремеслу.

    Тож від усієї душі  бажаю усім  учасники конкурсу міцного здоров’я, добра, щастя, радості та миру, вдячних талановитих учнів та мудрих керівників, щоб робота приносила радість, а винагорода була гідною! Сміливо крокуйте країною знань із вашими учнями. І нехай дорога ваша буде дорогою відкриттів, знахідок, радості й перемог!


Немає коментарів:

Дописати коментар